Vins d’artisans en Wallonie

Na “Vignobles de Belgique” samengeschreven door Kris Van de Sompel, de sommelier Eric Boschman en de journalist Marc Vanel hebben zij een nieuw boek uitgegeven bij Racine waarin ze het portret van zo’n 20 ambachtelijke wijnbouwers beschrijven: “ Vins d’artisans en Wallonie ”. De leidraad van het boek : iedereen zou wijnen in de handel moeten verkopen. Het boek wordt door talrijke foto’s geïllustreerd en eert zowel de pioniers als verenigingen en de broederschappen die tot de uitstraling van een steeds groeiende Waalse wijnbouw bijdragen. Een boek dat op een gunstig moment komt (Dirk Rodriguez, Essentielle Vino, De Morgen, 15 december 2015). cover-livre3 - Copie Een ware uitnodiging tot ontdekking ! Neem contact op met WINESINBELGIUM door het invullen van het formulier in de rubriek “Contact” en we zullen u de organisatie van een bezoek voorstellen naargelang uw wensen, uw tijd en uw budget.